Een werkplek in de cloud is hot! Thuis, bij uw klant, in een restaurant terwijl u wacht of gewoon op kantoor: U wilt overal kunnen werken. De cloud maakt dat mogelijk. Ideaal!

Maar hoe zit het met de veiligheid? Hoe werkt het met verschillende applicaties of lokale programma’s? En is de cloud niet veel prijziger?

De voordelen van het werken in de cloud (ook wel bekend als het nieuwe werken) zijn groot. Zo zorgt een flexibele werkplek ervoor dat u altijd en overal kunt werken; op kantoor, thuis, maar ook in de trein. Met een Hosted Desktop (of VDI) kunt u via een internetverbinding altijd bij uw documenten en programma’s.

Een Hosted Desktop is eenvoudig in gebruik, flexibel en levert besparingen op uw IT-beheerskosten. Uit onderzoek blijkt dat u met gevirtualiseerde werkplekken 40 tot 60 procent kunt besparen

De online werkplek van Sirrius biedt een betrouwbare toegang tot apps met een goede gebruikerservaring op alle apparaten. Uw werknemers loggen één keer in en hebben toegang tot de applicaties die ze nodig hebben.

Er is één complete omgeving die gebruikt wordt om alles te configureren, beheren en monitoren. Dit maakt het beheer van de werkplekken veiliger en minder complex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *